Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

“Φίλε Γιάννη αφήνεις δυσαναπλήρωτο κενό” !

Γράφει ο Νίκος Σταυρογιάννης      

 

Υπάρχουν στη ζωή μας στιγμές που η οδύνη και ο πόνος δεν περιγράφονται με λέξεις, γιατί αυτές δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα για τον αδόκητο χαμό ενός πολυαγαπημένου μας ανθρώπου. Ενός πραγματικού φίλου.
Τι να πεις τούτες τις ώρες για ένα στοργικό πατέρα και σύζυγο, για ένα ειλικρινή και διαχρονικό φίλο που με τιμούσε με τη φιλία του και μου έδωσε τη χαρά να γίνω πνευματικός πατέρας της υπέροχης κόρης του Παρασκευής.
Ανοιχτόμυαλος και εργατικός αναζητούσε πάντα καινοτόμους και σύγχρονους τρόπους καλλιέργειας στο οροπέδιο του Δομοκού.
Άνθρωπος της προσπάθειας και του μόχθου. Αξιοπρεπής και αγαπητός στους συγχωριανούς του υπηρέτησε για πάνω από 20 χρόνια ως αυτοδιοικητικός το χωριό του, τον Παλαμά Δομοκού.
Ήταν για μένα κάτι παραπάνω από απλός φίλος.
Πολλές φορές μοιραζόταν μαζί μου ιδέες και απόψεις, για τις οποίες συζητούσαμε επί ώρες έχοντας δημιουργικές, αδελφικές διαφωνίες.
Φίλε έφυγες νωρίς και θα λείψεις σε όλους εμάς που σε αγαπήσαμε.
Πρώτα στη γυναίκα σου και στα παιδιά σου που λάτρευες, και στους οποίους εκφράζω από τα βάθη της καρδιάς μου ειλικρινή συλλυπητήρια.
Κουράγιο και δύναμη να έχετε. Είμαι βέβαιος πως θα ήθελε απέναντι στο άδικο και πιο δυνατό χτύπημα της μοίρας να σταθείτε δυνατοί όπως ο ίδιος σας δίδαξε.
Φίλε Γιάννη αφήνεις δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά σου, στους συγγενείς, στους χωριανούς και στους φίλους σου.
Θα μου λείψεις.
Καλό ταξίδι.

Φωτογραφίες

    

randomness