Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λ. Αυγενάκης από τη Λαμία: "Θέλουμε να διοργανώσουμε το καλύτερο Ράλι Ακρόπολις όλων των εποχών"

Στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, εκεί όπου θα στηθεί το "αρχηγείο" και το Service Park του Ράλι Ακρόπολις, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής (9/5) ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Ο κ. Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας, Χρήστο Σταϊκούρα, τους υπόλοιπους βουλευτές Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, τον Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θανάση Καρακάντζα, τον Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Παναγιώτη Φώσκολο, βρέθηκε στο χώρο όπου το τετραήμερο 9-12 Σεπτεμβρίου, θα χτυπάει η "καρδιά" του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Ο Υφυπουργός, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων, ενώ έδειξε έτοιμος για την πρόκληση που ανοίγεται για τη χώρα μας, με τη φιλοξενεία του κορυφαίου αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τονίζοντας πως θέλει όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια για να διοργανώσει η Ελλάδα το καλύτερο Ράλι Ακρόπολις όλων των εποχών και να καταφέρει με αυτόν τον τρόπο, να παραμείνει ο Εθνικός μας αγώμας στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και τα επόμενα πολλά χρόνια, όπως ακριβώς γινόταν και στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, ο κ. Αυγενάκης, επισκέφθηκε και το "Χαλκιοπούλειο", όπου και αυτό θα χρειαστεί για τις ανάγκες του Ράλι Ακρόπολις, αφού εκεί θα είναι οι εγκαστάσεις της WRC Promoter. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τρίτης (11/5)

 

 

Φωτογραφίες

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....