Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

38 χρόνια μετά... Συνάντηση των αποφοίτων της τάξης του 2ου Λυκείου Αρρένων

Μπορεί πρόσφατα το κτίριο του 2 ου Λυκείου Λαμίας επί της οδού Κύπρου να γκρεμίστηκε, όμως οι αναμνήσεις δεν σβήνουν.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 5-11-2016 οι απόφοιτοι του 2ου Λυκείου Αρρένων Λαμίας της τάξης του 1978, συναντηθήκαμε στο τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά.

Οι δρόμοι μας είχαν χωρίσει 38 χρόνια πριν, αλλά ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Βρεθήκαμε και πάλι, αγκαλιαστήκαμε, συζητήσαμε, γελάσαμε, θυμηθήκαμε τα χρόνια τα μαθητικά, ανασύραμε εικόνες και συναισθήματα που μοιραστήκαμε αγαπημένοι στην εφηβεία μας, εφηβεία ανεμελιάς και αθωότητας.

Ήταν ένα συγκινητικό ταξίδι στον χρόνο και στις υπέροχες αναμνήσεις που τέλειωσε με την υπόσχεση πως την επόμενη χρονιά θα ξαναβρεθούμε με την ίδια χαρά και προσμονή.


Δημήτριος Β. Μούρτος 

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων