Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αγορά αγροτεμαχίων στην Αλαμάνα!

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Λαμιέων αποφάσισε να έχει ως κεντρικό θέμα, στη συμμετοχή του, στις εκδηλώσεις του Ελλάδα 2021 για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του '21 τον Αθανάσιο Διάκο.

Στα πλαίσια αυτού του εορτασμού επέλεξε να αναδείξει τον τόπο της τελευταίας μάχης του Αθανασίου Διάκου στην Αλαμάνα, με την αναστήλωση της ιστορικής γέφυρας και τη δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης, στη θέση, όπου στο παρελθόν υπήρχε το παλιό Χάνι. Για το θέμα αυτό υπάρχει και ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι διαδικασίες προχωράνε πολύ πιο γρήγορα απ' ότι υπολογίζαμε. Το πρώτο ουσιαστικό βήμα θα είναι η αγορά των αγροτεμαχίων της περιοχής, η οποία εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο.

Με βάση τις εκθέσεις του πιστοποιημένου εκτιμητή, η συνολική αξία των εν λόγω αγροτεμαχίων ανέρχεται στο ποσό των 286.500,00 €, ενώ η έκτασή τους ανέρχεται σε 56.500,60 τ.μ.


Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Παρασκευής 23 Απριλίου.

 

 

    

Απόψεις

• Από τις ειδήσεις:Λένε: Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί (δηλαδή σχεδόν το 40% του πληθυσμού)Ταυτόχρονα λένε: Εκτιμάται ότι έως το τέλος Ιουνίου θα φτάσουμε...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων