Αγρίνιο: Χαμός στα δικαστήρια – Οργισμένες αντιδράσεις κατά του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης
Οργισμένες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια Αγρινίου, την ώρα που οδηγείτο στον ανακριτή, ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.
Οι συγκεντρωμένοι κατά την άφιξη του 49χρονου ιερέα ξέσπασαν σε βρισιές και γιουχαρίσματα.
Ο 49χρονος, όπως μεταδίδει το karvasaras.gr, εισήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου από πλαϊνή είσοδο ώστε να αποφευχθεί η επαφή του με το συγκεντρωμένο πλήθος.
Παρόλα αυτά η άφιξή του στον χώρο έγινε αντιληπτή από τους συγκεντρωμένους που ξέσπασαν κατά του ιερέα. Ακολούθησαν φωνές, βρισιές, γιουχαρίσματα και ατάκες όπως «κρεμάλα που@@@παπα».
Οι συγκεντρωμένοι είναι φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συμμαθητές των θυμάτων του ιερέα, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Κρατούσαν πανό που αναφέρουν: «Ο “πατερούλης” δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε!», «Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών».
Σε βάρος του 49χρονου ιερέα, έγινε μήνυση από δυο αδελφές -που σήμερα είναι 27 και 22 ετών- για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικες.
Συγκεκριμένα, μια 22χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως αυτή βιάστηκε το 2013 και πως η 27χρονη σήμερα αδερφή της υπέστη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν ανήλικη. Οι νεαρές υπέβαλλαν και σχετικές μηνύσεις.
Ο ιερέας οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αγρινίου μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης σε κακουργηματικό βαθμό και σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθε
ΠΗΓΗ ΙΝ.GR