Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορονοιού στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορονοιού παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας , γεγονός που θορύβησε τη Δημοτική Αρχή . Μετά την άρση των μέτρων και τα φαινόμενα χαλάρωσης η επιδημιολογική εικόνα του Δήμου αλλαξε με τον αριθμό των μολύνσεων να ανεβαίνει και γι'αυτό προκειμένου να υπάρξει  μία σαφή εικόνα του επιδημιολογικού φορτίου διενεργήθηκαν, σήμερα, δωρεάν rapid tests σε Ελάτεια και Κάτω Τιθορέα από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.
Στην Ελάτεια έγιναν 46 δειγματοληψίες και ηταν όλες αρνητικές! Στην Κάτω Τιθορέα οι δειγματοληψίες ήταν 61. Οι 60 ηταν αρνητικές και μια  θετική, για την οποία ξεκίνησε ήδη ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα!
 ''Σίγουρα η κόπωση της πανδημίας οδηγεί σε χαλαρότητα και εφησυχασμό, δυστυχώς όμως τα γεγονότα καταδεικνύουν ότι ο ιός καραδοκεί. Για να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας σε όλες μας τις δραστηριότητες'' δηλώνει η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή . 

    

randomness