Ανοίγει τις πύλες της την Τρίτη 14 Ιουνίου η υπαίθρια γκαλερί στα Στενά της Λαμίας
Αρχίζει την Τρίτη 14 Ιουνίου η Υπαίθρια Έκθεση Τεχνών και Δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου «Στενά της Λαμίας- 2016» που διοργανώνει στον πεζόδρομο της οδού Ανδρούτσου το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων και οι 74 Καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην υπαίθρια Εικαστική Συνάντηση.
Οι εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 16 Ιουνίου, περιλαμβάνουν έκθεση εικαστικών έργων (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, κεραμική, ψηφιδωτό, κ.α.) και θα πλαισιώνονται από μουσικά σχήματα και από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων.
Σκοπός της συνάντησης είναι να προβληθεί το έργο εικαστικών δημιουργών αλλά και να αναδειχθούν οι όμορφες γωνιές των στενών της πόλης μας. Tα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:30 και θα πλαισιωθούν μουσικά από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων.