Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ανάρτηση του Δημάρχου Λαμίεων Νίκου Σταυρογιάννη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Συγχαίρω το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο για την αδιαμφισβήτητη νίκη του καθώς και το συνδυασμό του και τους εύχομαι καλή επιτυχία.
Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο. Και οι λόγοι που επετεύχθη, πολλοί.
Τη συνείδησή μου την έχω ήσυχη.
Σε ολόκληρη τη θητεία μας, οι συνεργάτες μου κι εγώ με πολλή και αποτελεσματική δουλειά, καταφέραμε να λύσουμε μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα και να διασφαλίσουμε την προοπτική του Δήμου με μεγάλα έργα.
Τους ευχαριστώ πολύ όπως ευχαριστώ και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας που έδωσαν ένα δύσκολο και όμορφο προεκλογικό αγώνα με επιχειρήματα, «προτάσεις ευθύνης» και όραμα για τον τόπο μας.
Θέλω να συγχαρώ ακόμα, όλους τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους που θα κληθούν μέσα σε πνεύμα συνεργασίας να αποφασίσουν για πολύ σημαντικά ζητήματα.
Απευθυνόμενος σε εσάς, τους συμπολίτες μου, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους ιδιαίτερα αυτούς που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και με τη στήριξή τους όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που χρειάστηκε να πάρουμε γενναίες αποφάσεις για τις οποίες είμαι σίγουρος ότι θα μας δικαιώσει ο χρόνος και θα αναδειχθούν καταλυτικές για την προοπτική και το μέλλον του Δήμου μας.