Δομοκός: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Σπέντζος
Νεκρός είναι ο Αναστάσιος Σπέντζος, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι στους Χαλκιάδες Φαρσάλων.
Ο 74χρονος κινούταν με Ι.Χ. στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσάλων, με κατεύθυνση προς Λάρισα, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία -που ερευνά η Αστυνομία-, το όχημά του εξετράπη της πορείας του, καθώς κινούταν σε ευθεία πορεία, προς τη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως περιπολικό του Α.Τ. Φαρσάλων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, έχοντας αρχικά τις αισθήσεις του και εν συνεχεία τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και κατέληξε.
O Αναστάσιος Σπέντζος ήταν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους επιχειρηματίες καθώς το εκκοκκιστήριο του στην περιοχή του Δομοκού ήταν ευρέως γνωστό και είχε φθάσει να γίνει ο κύριος εξαγωγέας ελληνικού βαμβακιού στην Τουρκία.
Η κηδεία του Αναστάσιου Σπέντζου θα γίνει το Σάββατο 1/6/24 στις 11:00’ το πρωί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.