Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΔΩΡΕΆΝ ΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΑΓΡΆΦΩΝ

 

 
 

                                     

 

 

 
                                        
H HOPEgenesis, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, της κοινωνικής προστασίας και ασχολείται με τα θέματα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, επικεντρώνεται στην ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας σε περιοχές όπως τα Άγραφα στο νομό Ευρυτανίας .
Επειδή οι ηλικιωμένοι αυξάνονται, οι γεννήσεις μειώνονται σταθερά, ο πληθυσμός στον τόπο μας όλο και γερνάει, η HOPEgenesis εξέφρασε την επιθυμία  να βοηθήσει ώστε αυτή η τάση να αναστραφεί τις επόμενες δεκαετίες.
Ετσι απευθύνεται σε γυναίκες πού ζουν μόνιμα στα Άγραφα και επιθυμούν να κυοφορήσουν αλλά και σε όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας παρέχοντας τους δωρεάν εξωσωματικές θεραπείες.
Εκτός λοιπόν από τις δωρεάν γεννήσεις και εξετάσεων, την προσφορά του Παιδικού Σταθμού στην Παλαιοκατούνα που ξεκίνησε να γίνεται, η HOPEgenesis, κάνει αισθητή την παρουσία της στο Δήμο Αγράφων παρέχοντας μία ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες που επιθυμούν να μείνουν έγκυες,τώρα βοηθά και αυτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα γονιμότητας με εξωσωματικές θεραπείες προκειμένου να ανατραπεί το κλίμα της υπογεννητικότητας στον Δήμο Αγράφων.
 

    

randomness