Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΕΔΕ για το θάνατο της 14χρονης μαθήτριας

Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα πραγματοποιηθεί για το θάνατο του 14χρονου κοριτσιού που από το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) έχει σοκάρει την πόλη της Λαμίας και όχι μόνο. 

Θυμίζουμε ότι η νεαρή μαθήτρια της Γ' τάξης του 4ου Γυμνασίου Λαμίας, είχε νοσήσει από κορωνοϊό στις 29 Νοεμβρίου και το Σάββατο (4/12) παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία της ενώ ακολοθούσε το υγειονομικό πρωτόκολλο στο σπίτι της με αποτέλεσμα τη διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, εκεί όπου άφησε μετά από λίγες ώρες την τελευταία της πνοή με καρδιοαναπνευστική ανακοπή. 

Για το τραγικό περιστατικό, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-  Στερεάς, Φώτης Σερέτης, μετά από συνεννόηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Αντρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η νεαρή μαθήτρια και αν υπάρχουν ευθύνες να αποδωθούν. Σε επικοινωνία που είχαμε μάλιστα με τον κ. Σέρετη σημείωσε ότι το περιστατικό θα ερευνηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της 14χρονης ενώ η νεκροψία – νεκροτομή  θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας (6/12).

Ακόμη, μετά από εντολή της Εισαγγελίας, οι Αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας, ξεκίνησαν τη διαδικασία προανάκρισης συλλέγοντας τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό γεγονός.

 

 

    

randomness