Εφυγε απο τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Αταλάντης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Σκαμπερδόπουλος
Φτωχότερη απο σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς εφυγε απο τη ζωή ενα ιστορικό στέλεχος ο πρώην Δήμαρχος Αταλάντης Γιώργος Σκαμπερδόπουλος . Ο Γιώργος Σκαμπερδόπουλος υπηρέτησε με συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσφέροντας ουσιαστικό έργο στον τόπο του . Η πολυετής παρουσία του στα κοινά άφησε ισχυρό αποτύπωμα στη δημόσια ζωή της περιοχής.Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του.
''Ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παρέμεινε σταθερά προσηλωμένος στις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προόδου και της δημοκρατικής συμμετοχής, υπηρετώντας με συνέπεια τις αρχές και τις ιδέες της παράταξής μας.
Η απώλειά του αφήνει ένα σημαντικό κενό στην τοπική κοινωνία και στη δημοκρατική παράταξη της Φθιώτιδας'' σημειώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή τπου ΠΑΣΟΚ .
Η Διεύθυνση του ''ΛΤ '' εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στους οικείους του .



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

