«Έφυγε» ο Θανάσης Παπακώστας
Θρήνος στο φθιωτικό ποδόσφαιρο και το χώρο της διαιτησίας και όχι μόνο, μετά την είδηση της απώλειας του Θανάση Παπακώστα σε ηλικία 67 ετών.
Ο Θανάσης Παπακώστας, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάντα χαμογελαστός και ευγενικός και ο χαμός του, σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.
Ένας άνθρωπος δοτικός και έντιμος που έγραψε τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και στο χώρο της φθιωτικής διαιτησίας, αφού είχε υπάρξει διαιτητής, εκπαιδευτής-καθοδηγητής και παρατηρητής νέων διαιτητών, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας αλλά και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας, για περισσότερα από 16 χρόνια.
Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος ενώ ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη.
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή, 20 Μαρτίου στις 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίο Γεωργίου της Μεγάλης Βρύσης.
Η διεύθυνση του "Λ.Τ." εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

