Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ένα Νηπιαγωγείο μια Ζωγραφιά!

Μια πολύ όμορφη εθελοντική δράση ολοκληρώθηκε  απο το Σύλλογο Γυναικών Ανθήλης!Η ιδέα ήταν της προϊσταμένης του 25ου Νηπιαγωγείου Ανθήλης Μάρας Πρίντζου και της εκπαιδευτικού  Χρύσας Χατζημανώλη, που  προέτρεψαν τις γυναίκες του συλλόγου να διαθέσουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να αλλάξουν αισθητικά τον  εξωτερικό προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου.
Εθελοντές γονείς μαζί με τις δασκάλες και σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων που  διέθεσε όλα τα υλικά, εκαναν  πράξη την ιδέα αυτή και συνέβαλαν να μεταμορφωθεί ο εξωτερικός χώρος του νηπιαγωγείου, έτσι ώστε οι μικροί  μπόμπιρες να χαρούν με αυτή την όμορφη κι αισθητική αλλαγή!Τις Γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ανθήλης συνεχάρη και ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα και θαύμασε απο κοντά το πολύ ομορφο αποτέλεσμα της δουλειάς που εγινε.

 

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τις δασκάλες του σχολείου και  τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει τα δικά τους αιτήματα με όμορφες ζωγραφιές.

Με πολλή αγάπη κι ενθουσιασμό, είχαν την ευκαιρία να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως στον κύριο Καραΐσκο, ο οποίος τους υποσχέθηκε πολλά!