Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ένα ταξίδι αγάπης και προσφοράς από το ΚΔΑΠ “Αγιος Εφραίμ” στα παιδιά των Ορφανοτροφείων της Λαμίας

Τα Ορφανοτροφεία Θηλέων και Αρρένων της Λαμίας, επέλεξε να επισκεφθεί για ακόμη μία φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.
Αυτή τη φορά συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωστή Δήμτσα και τους εργαζομένους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της «Αποστολής» και της Ι.Μ. Φθιώτιδος, προκειμένου να ευχηθούν καλό Πάσχα στα παιδιά και στο προσωπικό των κοινωφελών αυτών Ιδρυμάτων και να τους προσφέρουν γλυκίσματα και δώρα, λαμπάδες για την Ανάσταση, υγειονομικό υλικό, σχολικά είδη αλλά και το πολύ επίκαιρο βιβλίο «Μια φορά κι’ έναν κορωνοϊό» που έγραψαν οι μαθήτριες Λιέττα Ιωάννου και η Θάλεια Σιούτου και πολλές πολλές ευχές.
Η μητέρα του Ορφανοτροφείου Θηλέων Σταυρούλα Πελέκη αλλά και ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, στο οποίο ανήκει το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δημήτρης Δρακάκης εξέφρασαν την συγκίνησή τους γι’ αυτήν την όμορφη κίνηση.
Με αφορμή τις επισκέψεις αυτές ο
Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Παρασκευής 23 Απριλίου.

 

 

Φωτογραφίες

    

Απόψεις

• Από τις ειδήσεις:Λένε: Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί (δηλαδή σχεδόν το 40% του πληθυσμού)Ταυτόχρονα λένε: Εκτιμάται ότι έως το τέλος Ιουνίου θα φτάσουμε...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness