Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επαναλειτουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»

Ολοκληρώθηκαν οι εκτεταμένες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ανοιχτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Λαμιέων, προϋπολογισμού 522.000 Ευρώ, που εντάσσονται στο πλαίσιο ανακαίνισης όλων των Δημοτικών αθλητικών υποδομών.

Οι εργασίες είναι οι εκτενέστερες που έχουν πραγματοποιηθεί από την αρχή λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης το έτος 1979 και περιλάμβαναν ολική αντικατάσταση υλικών των δύο κολυμβητικών δεξαμενών και των βατήρων τους, καθώς και νέα κουφώματα, πατώματα, επιχρίσματα, χρωματισμούς και  μόνωση,  στους εξωτερικούς χώρους και στους χώρους  των αποδυτηρίων,  των WC και του γυμναστηρίου. Πραγματοποιήθηκε  συντήρηση όλων των οργάνων γυμναστικής και  προσθήκη νέων τελευταίας τεχνολογίας, ώστε στο ισόγειο να λειτουργεί ένα σύγχρονο γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο. 

Για πρώτη φορά δημιουργήθηκε αναβατόριο – ανελκυστήρας κλειστού τύπου για ΑΜΕΑ, τουαλέτες και αποδυτήρια ανηλίκων και εξωτερικές ντουζιέρες  στο χώρο των κολυμβητικών δεξαμενών. 

Επιπλέον, αντικαταστάθηκε ο λέβητας πετρελαίου με νέο φυσικού αερίου, τοποθετήθηκαν θερμαντικά σώματα, νέος φωτισμός και νέο σύστημα θέρμανσης – εξαερισμού.

Οι εργασίες που αφορούν στη συνολική αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου θα συνεχιστούν με την εγκατάσταση  του νέου τηλεσκοπικού στεγάστρου, ενιαίου και για τις δύο πισίνες, διαστάσεων 42,40m x 19,80m και προϋπολογισμού 403.000 Ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι η άθληση θα επιτρέπεται, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Φωτογραφίες

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness