Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επιτέλους αλλαγή στην κυκλοφορία των οχημάτων στους κόμβους Κύπρου και Ταϋγέτου!

Αλλάζει η μέχρι τώρα κυκλοφορία των οχημάτων σε δύο κυκλικούς κόμβους στην νότια πλευρά της πόλης της Λαμίας.

Στον κυκλικό κόμβο Κύπρου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και στον Κυκλικό κόμβο της Οδού Ταϋγέτου – έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας από σήμερα το πρωί προτεραιότητα θα έχουν τα όχημα που κινούνται εντός του κυκλικού κόμβου σε αντίθεση μέχρι τώρα που προτεραιότητα είχαν τα οχήματα που κινούνταν επί της Οδού Ταϋγέτου και Βασιλικών.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί και οι σχετικές πινακίδες STOP.

Στην σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Υποδομών και Τεχνικών Έργων του Δήμου Λαμιέων αναφέρονται τα εξής: “Με την νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση, προτεραιότητα θα έχουν όλοι όσοι κινούνται εντός του κυκλικού κόμβου, όσοι δε εισέρχονται σε αυτούς πρέπει υποχρεωτικά να σταματούν (STOP).

H νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση, θα τεθεί σε εφαρμογή από την Τετάρτη 19-1-2022 και ώρα 09:00 πμ. Παρακαλείται το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, να προβεί σε ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά το πρώτο χρονικό διάστημα λειτουργίας της νέας κυκλοφοριακής σήμανσης, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων.

Παρακαλούνται επίσης οι δημότες μας, να δείξουν τη δέουσα προσοχή στις παραπάνω αλλαγές της κυκλοφοριακής σήμανσης, προκειμένου να γίνεται με ασφάλεια η κίνηση στους αναφερόμενους κυκλικούς κόμβους της πόλης”.