Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εργοτάξιο και η Πλατεία Ελευθερίας --Θύμιος Καραίσκος :Αλλάζουμε την κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου μας

 Eργα που στοχεύουν να βελτιώσουν το εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης και να κάνουν βιώσιμη την κίνηση στο κέντρο της πόλης , εκτελούνται περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας και της Πλατείας Πάρκου . Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν 
και άλλοι κεντρικοί δρόμοι και σταδιακά μετά το κέντρο, οι εργολαβίες θα επεκταθούν  και στις γειτονιές, με το πρόγραμμα των οδοστρώσεων να προχωρά με εντατικούς ρυθμούς τους επόμενους μήνες. Μετά την οδό Εκκλησιών, ακολουθεί η οδός Υψηλάντη και περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας και από τη Πέμπτη 15 Ιουλίου, περιμετρικά της Πλατείας Πάρκου.
 
Τα εργα που εκτελούνται αφορούν την  αντικατάσταση  του ασφαλτοτάπητα στο οδόστρωμα , αφου οπως δήλωσε χθες ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος κατα την επισκεψή του στα εργα  ''προσπάθειά της δημοτικής αρχής είναι  να αλλάξουμε όχι μόνο την καθημερινότητα της πόλης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις παρεμβάσεις, όπου χρειάζεται και με βάση συγκεκριμένο σχεδιασμό, που αφορά όλο το Δήμο''.
 
Η άνεση και η ασφάλεια των μετακινήσεων των συμπολιτών μας με την σταδιακή εφαρμογή του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας,πρόσθεσε ο κ. Καραίσκος ,  αποτελούν προτεραιότητα μας, με στόχο την συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας''.
Φωτογραφίες

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων