Εθιμοτυπική επίσκεψη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο Δήμο Μακρακώμης
Σε συνέχεια των επαφών του με τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας επισκέφθηκε το Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χατζή στο Δημαρχείο στη Σπερχειάδα.
Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα συζητησαν με το Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και με την υπόλοιπη δημοτική ομάδα το πλαίσιο συνεργασίας καθώς και για πρωτοβουλίες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν από κοινού το επόμενο χρονικό διάστημα.
“Η συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου όλα τα προηγούμενα χρόνια συνέβαλε θετικά στην τόνωση της τοπικής αγοράς, την οποία φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον” σημειώνει σε ανακοινωσή της η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Καλοπήτα, γνωστό επαγγελματία της περιοχής και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, για το αναμνηστικό δώρο που τους προσέφερε.