Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ 746 ΠΒΜ -ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

Μετά από μια σειρά συντονισμένων ενεργειών η Δήμαρχος Στυλίδας  Βιργινία Στεργίου και ο Διευθυντής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας Αντιστράτηγος  Αντώνιος Κονδύλης υπέγραψαν , σύμβαση διάρκειας 30ετών που αφορά στην εκμίσθωση του πρώην Στρατοπέδου «ΚΛΙΜΑΚΙΟ 746 ΠΒΜ», που βρίσκεται στη θέση Ανδρόπουλος της περιοχής Αγίου Ιωάννη Στυλίδας συνολικού εμβαδού 17.276 τ.μ. 

''Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα πολλαπλών διαπραγματεύσεων της Δημοτικής Αρχής με υποβολή σοβαρών και υλοποιήσιμων προτάσεων για την αξιοποίηση του Στρατοπέδου εκ μέρους του Δήμου, που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην παραγωγή ενέργειας'' δηλώνει η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου .

''Συνεχίζουμε σταθερά και αποφασιστικά να ερευνούμε και να εξαντλούμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο για έναν δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο, με άμεσο θετικό πρόσημο στο περιβάλλον, στην τοπική κοινωνία και στην τοπική οικονομία''.

    

 

Απόψεις

Ο πνευματικός κόσμος της Λαμίας και της Φθιώτιδας, θρηνεί την απώλεια του Ακαδημαϊκού δασκάλου Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου.Ο Τριαντάφυλλος Παπαναγιώτου ήταν δάσκαλος...