Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γιορτή Κρασιού και Τοπικών Προϊόντων στην Αταλάντη

 

Η «Γιορτή Κρασιού και  Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Λοκρών» που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. γνώρισε τεράστια επιτυχία  στην Αταλάντη.

Τα οινοποιία της περιοχής  πρόσφεραν άφθονο κρασί στους κατοίκους και επισκέπτες που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αταλάντης και στην κεντρική οδό της πόλης για να γευτούν τα υπέροχα κρασιά της Αταλάντης.Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να γευτούν  παραδοσιακά προϊόντα και εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Η Έντεχνη Ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής έπαιξε με κέφι γνωστά λαϊκά και νησιώτικα τραγούδια, συνοδεύοντας και το εξαιρετικό για μια ακόμη φορά χορευτικό τμήμα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου  Ρίτσας Γεωργιάδου.   

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης  Ζεκεντές ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και ειδικά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον ΟΠΑΣΤΕ, τους οινοποιούς, τους παραγωγούς, του Συλλόγους, τους εργαζομένους του Δήμου Λοκρών, το Δήμο Μακρακώμης και προσωπικά το Δήμαρχο  Γεώργιο Χαντζή για τη παραχώρηση ξύλινων κατασκευών για τους συμμετέχοντες, την ορχήστρα και το χορευτικό. 

 

 
 
 
Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.