Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μάταια περίμεναν την υπουργό στο Δημαρχείο Δομοκού !

 
 Μάταια περίμεναν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την  υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μηχαηλίδου στο Δομοκό . Με πρωτοβουλία του προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Δρακάκη , η  συνάντηση  ηταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη το μεσημέρι στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας  , αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ  .
Ο λόγος ηταν οτι η υφυπουργός καθυστέρησε στην περιοδεία της στην Καρδίτσα οπου είχε μεταβεί μαζί με την   Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα για να τιμήσουν τα ''Καραισκάκεια ''.
Βέβαια θα μπορούσε να είχε γίνει ενας καλύτερος συντονισμός και η συνάντηση να γινόταν σε διαφορετική ωρα απο την προγραμματισμένη . Αλήθεια απο το περιβάλλον της υφυπουργού κανείς δεν σκέφτηκε να ενημερώσει το Δήμαρχο ή τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας για την καθυστέρηση ; Τι εφταιγαν βουλευτές , αντιπεριφερειάρχες και κομματικά στελέχη να περιμένουν μέσα στο καταμεσήμερο την υπουργό και στο τέλος να μην εμφανίζεται ; Δεν σας κρύβω οτι το συγκεκριμένο περιστατικό εδωσε αφορμή για πολλά μουρμουρητά απο την πλευρά των γαλάζιων στελεχών . Ακούστηκαν και σχόλια οτι δεν υπάρχει πλέον η επικοινωνία που υπήρχε παλιότερα μεταξύ υπουργών και κομματικής βάσης και αυτός είναι ενας απο τους λόγους που παρουσιάζονται τέτοιου είδους ...αρρυθμίες ! Τι να πεί ενας δημοσιογράφος για τα εσωκομματικά της Νέας δημοκρατίας . Τα στελέχη που κάνουν αυτά τα σχόλια γνωρίζουν καλύτερα !
                                                                                                                                                                                           Χρήστος Αλεξανδρής 

    

Απόψεις

Άρθρο του Χρήστου Αλεξανδρή Στην Κορνουάλη οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι επανασχεδίασαν το μέλλον του κόσμου. Για να συμβεί αυτό μεσολάβησαν συνταρακτικά γεγονότα...
randomness