Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με χρήση μάσκας η παρέλαση στη Λαμία και τους Δήμους της Φθιώτιδας

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και με χρήση μάσκας οι θεατές και οι μη συμμετέχοντες στις παρελάσεις, θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι παρελάσεις της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Φθιώτιδα.
Οι μόνοι που μπορούν προαιρετικά να μην φορούν μάσκα είναι οι συμμετέχοντες στην παρέλαση που θα έχει ανώτερη χρονική διάρκεια 60 λεπτά.
Συγκεκριμένα, οπως διευκρινίζεται στη σχετική απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα η χρήση μάσκας κρίνεται απαραίτητη κατά τη διάρκεια της δοξολογίας καθώς και της παρέλασης για το κοινό, ενώ η είσοδος στο κτίριο της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας θα επιτρέπεται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού στην είσοδο.
Τέλος την ώρα της παρέλασης, η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική για τους παρελαύνοντες, αφού θα είναι στοιχισμένοι, ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση - εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση - να φορούν τις μάσκες τους.
Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα θα γίνει ο εορτασμός της εθνικής επετείου στην Αμφίκλεια, την Ελάτεια, την Κάτω Τιθορέα, το Δομοκό, την Αταλάντη, τη Στυλίδα, την Μακρακώμη και τα Καμένα Βούρλα. 

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

    

randomness