Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση του Συλλόγου «Τραχίνα»

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Σάββατο στην αίθουσα του ΤΕΕ  η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος «Τραχίνα»  με θέμα:  «Τα οφέλη της Εργομετρικής Αξιολόγησης –  Η Κατάλληλη Διατροφή και τα Επίπεδα Υδάτωσης σε Δρομείς».
Ομιλητής, ο Δρ Μπάρδης  Κων/νος, Εργοφυσιολόγος Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου – Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας  και Διατροφής.
Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Πανεπιστήμο του Αρκάνσας των ΗΠΑ. Human Performance Lab. Επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Η εκδήλωση, έκλεισε με συζήτηση και διάλογο, ο οποίος έλυσε πολλές απορίες σχετικά με τη σωστή προετοιμασία, τον απαιτούμενο έλεγχο διατροφής αλλά και τον ενδεδειγμένο συνολικά τρόπο αντιμετώπισης της αθλητικής δραστηριότητας, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ασφάλεια των αθλητών.
Tο εξειδικευμένο προσωπικό τoυ εργομετρικού  κέντρου, στελεχώνεται κυρίως από διδάκτορες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφής) και αναλαμβάνει αθλητές και ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες (παχύσαρκους, υπερτασικούς, καρδιοπαθείς, διαβητικούς κ.τ.λ), για εξατομικευμένο πρόγραμμα διαιτολογίου και άσκησης.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness