Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

            

Με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μώλου Συνάντηση Γ. Συκιώτη για τον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μώλου για ζητήματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, παρουσία του Προέδρου Κοινότητας Μώλου, κ. Γεωργίου Παταργιά.
Την Επιτροπή αποτελούσαν οι κ.κ. Γεώργιος Ιωάννου, Ιωάννης Κοτσαρίδης, Γεώργιος Δαλαμάγκας, Νικόλαος Στουγιάννης και Κωνσταντίνος Αναστασίου.
Πρόκειται για την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στην οποία συζητήθηκε διεξοδικά η λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μώλου, θέμα που θα θέσει ο Δήμαρχος, αύριο Τετάρτη, στη συνάντηση που θα έχει με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, κ. Ιωάννη Ξιφαρά, στην Αθήνα.
Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης ανέφερε σχετικά: «Στηρίζουμε την προσπάθεια και θα έχουμε συνεχή και άμεση επικοινωνία με την Επιτροπή για το ζήτημα. Θα είμαστε ένα, μαζί. Πρέπει να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου για το θέμα, γιατί ο σταθμός δεν αφορά μόνο τον Μώλο.
Δεν μπορεί να μιλάμε για τουρισμό και πολιτισμό και να μην λειτουργεί ο Σιδηροδρομικός Σταθμός, τον οποίο θα εξυπηρετεί το ηλεκτρικό λεωφορείο που θα προμηθευτούμε για τους δημότες μας».

    

 

Απόψεις

Το μήνυμα που μεταφέρουν από τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι των συνδυασμών που μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ότι στη Περιφέρεια...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων