Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Μεγάλη συγκέντρωση Γιάννη Οικονόμου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ, κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου έκανε τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου την τετραετία που πέρασε, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά αν και ανεπίσημα μια προεκλογική περίοδο στη Φθιώτιδα με στόχο, όπως είπε, «με μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντα της πατρίδας αλλά και της Φθιώτιδας».

Συγκινημένος από την μαζική παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου Λαμίας, ο Γιάννης Οικονόμου ευχαρίστησε τους πολίτες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εξακολουθούν να του δείχνουν και την εκφράζουν, όπως είπε, για μια ακόμη φορά με την συγκλονιστική τους παρουσία στη χθεσινή συγκέντρωση.

Όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις εκλογές του 2019 χρέος μου, είπε ο κ. Οικονόμου, ήταν «να τιμώ την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας γιατί η σχέση πολίτη και πολιτικού πρέπει να στηρίζεται σε αρχές και αξίες, κορυφαία των οποίων είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη».

Απευθυνόμενος προσωπικά στον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα ο κ. Οικονόμου είπε ότι «εσείς, τέσσερα χρόνια πριν, με την ψήφο σας, μου δώσατε τη δυνατότητα αλλά και την ευθύνη να συμμετάσχω ενεργά στην προσπάθεια για να προστατέψουμε αλλά και να προάγουμε τα εθνικά μας δίκαια, τον τρόπο ζωής σας αλλά και την πατρογονική μας γη, τη Φθιώτιδα.

Και σήμερα εδώ είμαι για να μιλήσουμε για όλα αυτά αλλά και γι’ αυτά που έρχονται, διότι παρότι πετύχαμε πολλά και σπουδαία, είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι τα σημαντικότερα είναι αυτά που έχουμε μπροστά μας και ότι θα συνεχίσουμε και το νέο έτος και θα πετύχουμε πολλά περισσότερα με δύναμη και δημιουργική πνοή με συνέχεια σταθερότητα και συνέπεια και αυτό είναι το τρίπτυχο που βασίζεται η παράταξή μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου».

 

 



Στην ομιλία του ο κ. Οικονόμου έκανε ειδική αναφορά στις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως είναι «το κόμμα που εκπροσωπεί το πιο δυναμικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, εκείνο που εμπνέεται, όπως είπε, από τον αγνό και άδολο πατριωτισμό, εκείνο που είναι περήφανο για την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, είναι το κόμμα που μάχεται ανυποχώρητα για την Δημοκρατία, την ελευθερία και τον ευρωπαϊκό πατριωτισμό της χώρας, το κόμμα που θεωρεί την τιμιότητα και τη σκληρή δουλειά, τις μόνες οδούς για να πορευτείς μέσα στη ζωή, μάχεται για την εθνική ανεξαρτησία και ομνύει στην αξιοπρέπεια και το ήθος».

Επιχειρώντας έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο κ. Οικονόμου, είπε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατάφερε να κρατήσει όρθια την Ελλάδα και την κοινωνία μέσα στην μεγαλύτερη καταιγίδα που γνώρισε ο πλανήτης, όπου καμία χώρα στον κόσμο δεν έμεινε αλώβητη.

«Η Πατρίδα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου, άντεξε στα δύσκολα και η Ελλάδα από χώρα μέρος του προβλήματος έγινε καταλύτης των λύσεων σε μια σειρά από παγκόσμια προβλήματα χάρη στον συνεχή και αδιάκοπο αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ελλάδα και Ευρώπη».

«Μέσα σε μια περίδο πολυκρίσεων, σας διαβεβαιώνω ότι έγινε ότι καλύτερο γινόταν για να σταθούμε όρθιοι και τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας τα είδαν οι πολίτες στα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις».

Στην ομιλία του ο κ. Οικονόμου έκανε ειδική αναφορά στη Φθιώτιδα, σημειώνοντας ότι η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο Μέγαρο Μαξίμου του έχει δώσει τη δυνατότητα «να εχω μια συνολική γνώση των πολιτικών που σχεδιάζονται για το νομό μας και την ευκαιρία να μπορώ να προωθώ πολιτικές και λύσεις για τον τόπο μου».

 

 

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Οικονόμου μίλησε για την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών καλώντας τους πολίτες να δείξουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη Κυριακή αφού, όπως είπε, μόνο έτσι μπορεί να απενεργοποιηθεί η βόμβα της απλής αναλογικής που δημιουργεί συνθήκες αστάθειας στο πολιτικό σύστημα της χώρας.
Στην ομιλία του Γιάννη Οικονόμου ήταν παρόντες όλοι οι Δήμαρχοι της Φθιώτιδας, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων, επιχειρηματίες, αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες.