Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι

@Μετά από δύο χρόνια πανδημίας τα Δικαστήρια Λαμίας επιστρέφουν στην κανονικότητα. Με λιγότερα ή περισσότερα προβλήματα στην απονομή της δικαιοσύνης, ρωτήσαμε τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Θανάση Μακρυγιάννη με αφορμή την τελετή αγιασμού στα γραφεία του Συλλόγου για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους.

“Ελπίζουμε με λιγότερα“, ήταν η απάντηση του προέδρου. Μετριόφρων όπως πάντα ο Θανάσης Μακρυγιάννης και ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων δεν θέλησε να πει περισσότερα αν και θα μπορούσε μετά και τις θετικές εξελίξεις που προδιαγράφονται για την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας στην περιοχή του στρατοπέδου Τσαλτάκη.

Εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, επειδή ακριβώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο... αδηφάγο είναι το τέρας της γραφειοκρατίας στην Ελλάδα και επειδή είναι από τους ανθρώπους που αυτή την ιστορία με το νέο δικαστικό μέγαρο την παλεύει πάνω από 15 χρόνια, έχει δει πολλές αποφάσεις να ανατρέπονται στην πορεία ή και κάποιες άλλες να μην προχωρούν με την ταχύτητα που θα θέλαμε.

 

 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness