Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέα λουκέτα στις επιχειρήσεις φοβούνται οι Επιχειρηματίες της Στερεάς

Επιστολή στους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα και Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη , εστειλαν οι Επαγγαλματοβιοτέχνες , Επιμελητήρια και ολοι οι παραγωγικοί φορείς  της Φθιώτιδας και της Στερεάς για τα νέα μέτρα κατα της πανδημίας που πλήττουν σοβαρά την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς . Σύμφωνα με τους Επαγγελματοβιοτέχνες τα νέα μέτρα απο την πρώτη ημέρα εφαρμογής τους εχουν οδηγήσει σε μείωσεις τζίρων και δικαιολογημένα προκαλούν προβληματισμό στους ανθρώπους των επιχειρήσεων , οι οποίοι εκφράζουν φόβους για νέα λουκέτα .

Η ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση , τονίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες στην κοινή επιστολή τους , περιορίζει ακόμη περισσότερο την προσέλευση του αγοραστικού κοινού και την κατανάλωση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους αυτοαπασχολούμενους, με άμεση συνέπεια τη μείωση του τζίρου και τη μετατροπή των εργοδοτών σε ελεγκτές καταναλωτών και πιστοποιητικών.

 

Όλα αυτά, όπως σημειώνουν , ενώ «εδώ και δύο χρόνια, ο επαγγελματικός και εμπορικός κόσμος της χώρας δίνουν σκληρή μάχη για την επιβίωσή τους έπειτα από δυο lockdown, λόγω πανδημίας και με την πολυπόθητη επιστροφή στην "κανονικότητα" να βρίσκεται σε αναμονή.

 

    

randomness