Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νίκος Σταυρογιάννης : “Περιμένουμε ακόμη να μας παρουσιάσετε και κάτι δικό σας…”

 

 

H αντιπαράθεση για την πατρότητα των εργων καλά κρατεί στο Δήμο Λαμιέων . Με νέα  ανακοινωσή του ο πρώην Δήμαρχος Λαμίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης ''Πρόταση Ευθύνης'', Νίκος Σταυρογιάννης κατηγορεί την Δημοτική Αρχή του Θύμιου Καραίσκου οτι διεκπεραιώνει τα έργα που οραματίστηκε , σχεδίασε και χρηματοδότησε η δική του παράταξη την πενταετία 2014-2019 .

Αφορμή για τη νέα κόντρα αποτέλεσε η επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων στο εργο ανάπλασης της διαδρομής του Γοργοποτάμου . Με αφορμή το γεγονός αυτό ο πρώην Δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής : 

''Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε ένα ακόμη έργο της δικής μας δημοτικής διοίκησης να προχωρά και να ολοκληρώνεται. 

Ο λόγος; 

Η ανάπλαση της διαδρομής του Γοργοποτάμου που ξεκίνησε το 2017 να γίνεται από όραμα, εικόνα και σχέδιο από την ΔΕΥΑΛ, με την πολύτιμη συμβολή της αρχιτεκτονικής ομάδας VTria, την οποία μας παρουσίασε προχθές σαν κάτι καινούργιο ο Δήμαρχος Λαμιέων, αγνοώντας ότι και αυτό το έργο είχε ήδη δρομολογηθεί από τις αρχές του 2019.  

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η νυν Δημοτική αρχή επιλέγει να αποσιωπά τα όσα παρέλαβε από τη δική μας διοίκηση.  

Αυτό, το έχουμε συνηθίσει.  

Τουλάχιστον διεκπεραιώνει τα έργα που οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και χρηματοδοτήσαμε την πενταετία 2014-2019.  

Κάτι ανάλογο έγινε πριν από λίγες ημέρες με την αναβάθμιση των αγωγών του εξωτερικού υδραγωγείου του συνδέσμου ύδρευσης Υπάτης - Σπερχειάδας, ένα έργο ύψους 2,25 εκατ. ευρώ ενταγμένο στο «Φιλόδημο» από τον Φεβρουάριο του 2019.  

Και εκεί καμία αναφορά… 

Να υποθέσουμε ότι σειρά έχει το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου με αναπλάσεις στους πεζοδρόμους του κέντρου της Λαμίας;  

Και αυτό δικό σας έργο… 

Ας είναι… 

Μελέτες και έργα ενταγμένα και χρηματοδοτημένα, όπως η Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση, βρήκατε πάρα πολλά, τα οποία σήμερα εκτελείτε ως δικά σας. Και φωτογραφίζεστε σ΄ αυτά. Είναι κάτι που το κάνετε ομολογουμένως με επιτυχία. Καλή η επικοινωνία αλλά χρειάζεται και ουσία. Πραγματικό έργο δηλαδή, σαν αυτό που σας αφήσαμε. 

Περιμένουμε ακόμη να μας παρουσιάσετε και κάτι δικό σας, από τα πολλά που υποσχεθήκατε στους δημότες που σας επέλεξαν ως Δημοτική αρχή''. 

 

 

 

    

Απόψεις

• Από τις ειδήσεις:Λένε: Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί (δηλαδή σχεδόν το 40% του πληθυσμού)Ταυτόχρονα λένε: Εκτιμάται ότι έως το τέλος Ιουνίου θα φτάσουμε...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness