Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ο κορονοϊός αναβάλλει το κυνηγετικό αντάμωμα και φέτος

Η πανδημία του κορονοϊιού γίνεται και φέτος η αιτία να αναβληθεί το καθιερωμένο κυνηγετικό αντάμωμα του πρώην υφυπουργού Θανάση Γιαννόπουλου στο  Περίβλεπτο όπως ανακοίνωσε ο ίδιος:

«Λυπάμαι πολύ που και εφέτος δυστυχώς λόγω του COVID 19 δεν θα βρεθούμε να γιορτάσουμε στο ωραίο μου χωριό το ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ την Κυνηγετική Κυριακή όπως τα περασμένα χρόνια.

Ελπίζω του χρόνου με δύναμη, κρατώντας τις αναμνήσεις των περασμένων χρόνων και έχοντας πίστη στα υγειονομικά μας μέτρα και στις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι, να ξαναβρεθούμε το 2023 σε αυτό το ωραίο κυνηγετικό αντάμωμα.

Μην ξεχνάμε όμως ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς προς τις εμβολιαστικές μας υποχρεώσεις γιατί έτσι σώζουμε εαυτούς, συγγενείς και διπλανούς.

Καλό κυνηγετικό αντάμωμα του χρόνου με το καλό πιο δυνατά στο ωραίο ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ».

Αθανάσιος Γιαννόπουλος
Καθηγητής Χειρουργικής
τ. Υφυπουργός Υγείας

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.