Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Οι σεναριογράφοι, ο Μητσοτάκης, η… Γαλάζια Πατρίδα και το νέο γραφείο

Για γέλια και για κλάματα είναι οι εναγώνιες προσπάθειες που καταβάλουν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή για να ερμηνεύσουν αυθαίρετα τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η σπουδή που έδειξε η ΝΔ να διαρρεύσει ότι δήθεν ο Λιανός στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι τα τρία εκατομμύρια ευρώ που πέρασαν από την CCC στους λογαριασμούς του Καλογρίτσα προορίζονταν για τηλεοπτικό κανάλι.

Το ίδιο ισχύει και με τις διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ όπου εμφάνιζαν τον λογιστή της οικογένειας Χούρι ως τον κρίσιμο μάρτυρα, ο οποίος με την κατάθεσή του οδήγησε στην κατάρρευση της σκευωρίας.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει, γιατί κανείς δεν μπορεί να παίζει με το κύρος της Βουλής, ούτε να διαστρεβλώνει τις καταθέσεις μαρτύρων.

Ντεφορμέ ο Χάρης

Μάλλον ντεφορμέ είναι ο Χάρης Θεοχάρης καθώς μετά τη συνέντευξη στο BBC, όπου πέρασε αρκετά δύσκολα, υπέπεσε σε γκάφα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του σχεδίου για τον τουρισμό στο Σούνιο το απόγευμα της Πέμπτης.

Αντί για το σχέδιο «Γαλάζια Ελευθερία» όταν μίλησε για τα εμβόλια είπε «Γαλάζια Πατρίδα» αναφερόμενος στο σχέδιο Ερντογάν για την Ανατολική Μεσόγειο.

Πέρα όμως απο το σαρδάμ φαίνεται πως υπήρξε μεγάλη αμηχανία αφού ο υπουργός Τουρισμού ήταν μόνος του στην εκδήλωση. Αυτή την φορά δεν έδωσε το παρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως πέρυσι στην αντίστοιχη εκδήλωση της Σαντορίνης. Και όχι τίποτα αλλο, το Σουνιο είναι μια ευθεία απο την Αθήνα.

Γραφείο για τον Τάκη

Το πολιτικό του γραφείο άνοιξε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στα νότια προάστια όπου και θα είναι υποψήφιος όποτε και αν στηθούν οι κάλπες.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, ο οποίος κάνει αθόρυβη δουλειά στο Νότιο Τομέα άνοιξε το γραφείο του κοντά στο ΦΙΞ στην Συγγρού.

Αν με ρωτάτε αν έχει και ο Χάρης Θεοχάρης γραφείο στα νότια αφού εκεί εκλέγεται θα σας αποκαλύψω πως μέχρι πρότινος είχε το γραφείο του στο Κολωνάκι. Πριν λίγες μέρες μετακόμισε σε χώρο στη Δάφνη. Λογικό είναι αφού μάλλον θεωρούσε πως είναι βουλευτής της Α Αθηνών, όπως υποστηρίζουν οι άσπονδοι φίλοι του.

Κάτι παραπάνω μάλλον θα γνωρίζουν.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness