Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ώρα απολογίας για τον Ρούμπεν Σεμέδο – Τι θα πει στην ανακρίτρια

Ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα (02.09.2021) το μεσημέρι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του  ομαδικού βιασμού σε βάρος μιας 17χρονης κοπέλας.

Νωρίτερα το πρωί, αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες που έχει προτείνει η πλευρά του Ρούμπεν Σεμέδο ενώ δεν αποκλείεται να καταθέσει και το ίδιο το θύμα.

Ο άσσος του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του υπεραμύνεται της αθωότητας του και υποστηρίζει ότι ουδέποτε βίασε την ανήλικη.

      
  «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά» είχε υποστηρίξει την Τρίτη όταν και έλαβε την προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Τι θα υποστηρίξει

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής στην απολογία του πρόκειται να προσπαθήσει να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της 17χρονης καταγγέλλουσας, πατώντας στα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης αλλά και στους ισχυρισμούς της 16χρονης φίλης της η οποία βρισκόταν στο σπίτι του στη Γλυφάδα την ώρα του καταγγελλόμενου βιασμού.

 

ΠΗΓΗ NEWSIT.GR

[

    

randomness