Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Oριστική λύση σε ένα σύνθετο πρόβλημα του αποχετευτικού δικτύου στα Καμένα Βούρλα

Οριστική τεχνική λύση σε ένα σύνθετο πρόβλημα του αποχετευτικού δικτύου έδωσε, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022, ο Δήμος Καμένων Βούρλων, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, συνδέοντας μέσω εγκάρσιας τομής στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, τους παράλληλους αγωγούς επί των οδών Βύρωνος και Ιπποκράτους στα Καμένα Βούρλα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Δήμος καλούνταν να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της μη ροής των λυμάτων κατά διαστήματα στο συγκεκριμένο σημείο με προσωρινό και κυρίως δαπανηρό τρόπο.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μεγάλου εν εξελίξει έργου της κατασκευής νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης.

Τέλος, σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη ευρύτερη περιοχή, όπου έλαβαν χώρα οι παραπάνω εργασίες, ακολουθεί νέο σημαντικό έργο που αφορά στην κατασκευή νέου δικτύου αποχέτευσης και αρκετών νέων συνδέσεων, το οποίο θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

 

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...
randomness