Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας: Ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις Λαϊκές αγορές!

Να αποσύρει άμεσα το σχέδιο νόμου και να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με γνώμονα το συμφέρον των παραγωγών και των καταναλωτών, ζήτησαν οι παρατάξεις της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, ενώ κάλεσαν τον περιφερειάρχη να στείλει επιστολή στο υπουργείο Ανάπτυξης διατυπώνοντας με σαφήνεια τις θέσεις των τοπικών φορέων της περιοχής.

Στην τοποθέτησή του, μάλιστα, ο εκπρόσωπος της παράταξης “Στερεά Υπεροχής” Σπύρος Λάμπου κατηγόρησε τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βουρδάνο ότι δεν τήρησε την δέσμευσή του για συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο παρουσία των εκπροσώπων των λαϊκών αγορών προκειμένου, όπως είπε, “να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους, τις ενστάσεις τους και να δούμε πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε”.

“Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης πετάει έξω από τις λαϊκές αγορές τους μικροπωλητές” υπογράμμισε ο περιφερειακός σύμβουλος της μειοψηφίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Πέμπτης 13 Μαΐου.

 

 

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness