Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Περιμένοντας ενα εμβόλιο !

Συνθήματα κατά του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνι Γεωργιάδη, έγραψαν άγνωστοί έξω από το πολιτικό του γραφείο, διαμαρτυρόμενοι για νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα άγνωστοι χρησιμοποιώντας κόκκινη μπογιά έγραψαν συνθήματα στον τοίχο και στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού στην οδό Ακαδημίας.

 «Πριν λίγο δέχθηκα επίθεση στο Πολιτικό μου γραφείο για το υπό ψήφιση Νομοσχέδιο μας. Μόνον ντροπή σε όσους νομίζουν ότι ο δημοκρατικός διάλογος γίνεται με τέτοιους όρους» ανάφερε σχετικά σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ανάρτησε και μια φωτογραφία με τα συνθήματα, που έγραψαν οι άγνωστοι, στην είσοδο του πολιτικού του γραφείου. Ολοι καταδίκασαν το γεγονός και δεν βγήκε κανένας να πεί οτι είναι κατασκευασμένο απο τον ιδιο τον υπουργό .

Ενα παρόμοιο αλλά πολύ σοβαρότερο γεγονός συνέβη στη  Λαμία . Αγνωστοι δεν εγραψαν απλά κάποια συνθήματα στο γραφείο του Δημάρχου αλλά του επιτέθηκαν και εσπασαν με πέτρες το αυτοκίνητο που οδηγούσε . Με το θέμα ασχολήθηκαν εφημερίδες , τηλεοράσεις και  site πανελλήνιας εμβέλειας . Ολοι καταδίκασαν την θρασύδειλη τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του Δημάρχου που είναι επίθεση στον θεσμό και την ιδια τη δημοκρατία . Δεν λείπουν ομως απο την πόλη μας και οι ...ψεκασμένοι που απορρίπτουν το λογικό και καταπίνουν αμάσητο το παράλογο οτι δήθεν ολο αυτό ηταν σκηνοθετημένο , στημένο  . Δυστυχώς η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά και ολοι αυτοί που διακινούν τέτοια σενάρια μάλλον θα χρειαστούν κάποια εξέταση απο λευκοντυμένους κυρίους , αν και εξ οσων γνωρίζουμε , χωρίς να είμαστε γιατροί ,  για την περιπτωσή τους δεν εχει βρεθεί ακόμη κάποια αποτελεσματική θεραπεία . Ισως στο μέλλον βρεθεί το φάρμακο ή κάποιο εμβόλιο και γι αυτή την νόσο . Αλλωστε στις μέρες μας η επιστήμη κάνει θαύματα . Αποκλείεται να μην ασχοληθεί και με αυτές τις περιπτώσεις . Ομως στον κόσμο που ζούμε  οι παρανοικές σκέψεις είναι αχαλίνωτες και ενίοτε γίνονται και επικίνδυνες γιατί αυτοί που τις διακινούν και τις υποστηρίζουν , δεν τις εκφράζουν μόνο στα καφενεία αλλά τις καταθέτουν και στις κάλπες . Εαν εχετε αμφιβολίες ρωτήστε  αυτούς που διαδήλωναν στην πάνω και κάτω πλατεία κατα του μνημονίου πεπεισμένοι οτι τη χώρα τη χρεοκόπησαν κάποιοι κακοί και μοχθηροί ξένοι και οχι οι κακές οικονομικές πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων . Τα ιδια πιστεύουν και σήμερα . Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε και αυτούς που διαδήλωναν στο Σύνταγμα κατα των εμβολίων και προσφάτως κατα των νέων ταυτοτήτων , εχοντας την πεποίθηση οτι μας εχουν βάλει τσιπάκια για να μας παρακολουθούν . Εκτός κι αν θέλετε να ρωτήσετε αυτούς που πιστεύουν οτι ο Μητσοτάκης δεν είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός μέσα απο ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές , αλλά μια χούντα , ενα καθεστώς που το εχουν επιβάλλει οι Αμερικάνοι (αλήθεια ποιοί απ'ολους γιατί είναι 350 εκατομμύρια κόσμος ) για να εξυπηρετήσει τους ολιγάρχες και να πουλήσει το Αιγαίο και κάποια αλλα νησιά που δεν εχουν μάθει ακόμη . Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εχουμε παράπονο . Στον κήπο με τις ανοησίες και τις θεωρίες συνωμοσίας φυτρώνουν  ολα τα μπουμπούκια ! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Χρήστος Αλεξανδρής 

Φωτογραφίες

 

randomness