Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πως η προπαγάνδα των αντιεμβολιαστών οδήγησε σε λιποθυμίες στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Λαμίας

Την ωρα που τα κρούσματα της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς , οι επιστήμονες υγείας κρούουν καθημερινά τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούν για τέταρτο και σφοδρότερο κύμα πανδημίας αν δεν προσέξουμε  και  η κυβέρνηση επιστρατεύει ολες τις δυνάμεις της για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν , η προπαγάνδα του αντιεμβολιαστικού κινήματος  με ψεκασμένες θεωρίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχειρεί να σπείρει στον κόσμο τον φόβο για την ασφάλεια των εμβολίων . Δεν είναι τυχαίο οτι χθες τρείς  νέοι  λιποθύμησαν  απο το φόβο τους την ωρα που βρισκόταν  στο εμβολιαστικο κέντρο του Νοσοκομείου Λαμίας και περίμεναν την σειρά τους για να εμβολιαστούν .
Αυτόπτης μάρτυρας στο ενα απο τα δύο περιστατικά ηταν η συμπολιτισσά μας Χριστίνα Πρίμπα Λόη , η οποία με αναρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό εξιστορεί τα οσα βίωσε στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Λαμίας , περιμένοντας στην αίθουσα αναμονής να εμβολιαστεί ο γιός της .
''Πήγα τον γιο μου για να εμβολιαστεί .  Εκεί που τον περίμενα ,μιλούσα με συνάδελφο η οποία μου έλεγε ότι δυο νεαροί από το πρωί έχουν λιποθυμήσει από φόβο ,βγαινοντας από την αίθουσα εμβολιασμού .
Καποια στιγμή κάθισα και ακριβώς δίπλα μου ήρθε να περιμένει ένας νεαρός 23 ετών ,ο οποιος μόλις είχε εμβολιαστεί για να περάσει το τέταρτο που του είπαν ότι χρειάζεται μετά τον εμβολιασμό. Πιάνοντας συζήτηση μαζί του ,μου είπε ότι είχε ακούσει κι εκείνος για τις λιποθυμίες ενώ περίμενε και ότι κι αυτός φοβόταν . Στη διάρκεια της συζήτησης ,τον είδα να ιδρώνει έντονα , και πριν προλάβω να τον ρωτήσω αν αισθάνεται καλά ,σωριάστηκε στα πόδια μου . Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς που παραβρίσκονταν εκεί και συνήλθε (τα ζωτικά του σημεία ηταν όλα ικανοποιητικά ) μας είπε πως θεωρεί ότι αυθυποβλήθηκε με όλα αυτά που ακούει και διαβάζει στο Ίντερνετ και επηρεάστηκε με όσα άκουσε με τις λιποθυμίες .
Βγαίνοντας και ο γιος μου από την αίθουσα εμβολιασμού ,ένιωσε ακριβώς το ίδιο …ακουγοντας και βλεποντας όλο το σκηνικό . Τον είχα όμως προειδοποιήσει και όλα πήγαν κατ ευχήν''. .
 Το μήνυμα της συμπολιτισσάς μας είναι να νικήσουμε το φόβο και να δούμε μόνο την πραγματικότητα .
''Έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνος είναι ο φόβος που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο ; Όταν δεν προλαβαίνει να περαιώσει καν τη διαδικασία του εμβολιασμού ;
Όταν ,ακομη και τα νέα παιδιά φοβούνται ,οι μεγαλύτεροι πώς θα φερθούν ;
Ας σοβαρευτούμε όλοι μας ,πολιτεία και πολίτες και ας συστρατευτούμε εναντια στον κοινό εχθρό .
Η κατάσταση που βιώνουμε θα συνεχιστεί ,αν δεν αλλάξουμε συμπεριφορά .
Ας αφήσουμε στην άκρη τις πολιτικές πεποιθήσεις μας και τη πίστη μας και ας δούμε μόνο τη πραγματικότητα . Ας μη τα μπερδεύουμε !''

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness