Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πρώτη σε κρούσματα στη Στερεά η Φθιώτιδα

Ο Οκτώβριος ξεκίνησε και τα κρούσματα του κορωνοϊού σε υψηλά νούμερα ενώ η διασπορά παραμένει μεγάλη σε ολόκληρη τη χώρα. Αττική και Θεσσαλονίκη διατηρούν τη μερίδα του λέοντος με 448 και 394 κρούσματα αντίστοιχα, από τα συνολικά 2.636.
Στη Στερεά Ελλάδα καταγράφηκαν 116 νέα κρούσματα. Από αυτά τα 49 αντιστοιχούν στη Φθιώτιδα, ακολουθεί η Βοιωτία με 40 νέες μολύνσεις, η Εύβοια με 21 και η Ευρυτανία με 6, ενώ στο μηδέν παραμένει η Φωκίδα.
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από το γηροκομείο στη Λαμία, όπου 12 ηλικιωμένοι και 3 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Μετά την 96χρονη που έχασε τη ζωή της, χθες το πρωί δύο ακόμη γυναίκες, που είχαν διαγνωσθεί θετικές στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας δεν τα κατάφεραν και έφυγαν από τη ζωή.
Πρόκειται για μία 96χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 27 Σεπτεμβρίου και μία 92χρονη που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 22 του μήνα.
Όλα δείχνουν ότι η πανδημία επιστρέφει σφοδρότερη τις τελευταίες ημέρες, επιβαρύνοντας απειλητικά το επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής μας.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο του Σαββάτου 2 - Κυριακής 3 Οκτωβρίου.

 

 

    

Απόψεις

Αθλητικά

Ένα πρωτότυπο δώρο έκανε η εταιρία μεταφορών MCTS στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα χθεσινά (6/12) 27α γενέθλιά του. Όπως ανακοινώθηκε στο twitter της εταιρίας, που είναι...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness