Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στη Λαμία χτυπά η καρδιά των συνταξιούχων!

• Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται αυτό το διήμερο το 14ο Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΟΑΕΕ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν στη Λαμία, οι εργασίες του διήμερου Ετήσιου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΟΑΕΕ. 

Συνταξιούχοι από όλη την Ελλάδα, έδωσαν δυναμικό «παρών» γεμίζοντας την αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου, δείχνοντας ότι η καρδιά των συνταξιούχων χτυπά στη φθιωτική πρωτεύουσα! 
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τους, οι συνταξιούχοι, τόνισαν ότι είναι έτοιμοι για νέους αγώνες, για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους για αύξηση των συντάξεων, για επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, για την κατάργηση όλων των αντισυνταξιουχικών νόμων και για να παρθούν ουσιαστικά μέτρα κατά της ακρίβειας που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, οι συνταξιούχοι, ετοιμάζουν Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα, για να εντείνουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα τους προκειμένου να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους. 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο του Σαββάτου 4 - Κυριακής 5 Ιουνίου.

 

 

    

 

randomness