Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Συλλήψεις στην Στερεά για ναρκωτικά και αλλα αδικήματα

 

22 ατομα συνελήφθησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο απο αστυνομικούς για διάφορα αδικήματα στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών και ελέγχων με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε  ππαραβατικής συμπεριφοράς.

 

ΚΣυγκεκριμένα συνελήφθησαν

 

8 ημεδαποί, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

 

  • (2) στη Λαμία, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

 

  • (2) στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς.

 

  • (2) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

 

  • (1) στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

 

  • (1) στο Γαλαξίδι Φωκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

 

Κατασχέθηκαν συνολικά 65,96 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 1,9 γραμμάρια ηρωίνης.

 

 

 

Επίσης συνελήφθησαν 5   άτομα, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και ειδικότερα:

 

  • Ημεδαπός στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων.

 

  • Ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας.

 

  • Αλλοδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού.

 

  • Αλλοδαπός στον Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού.

 

  • Ημεδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

 

Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν 700 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα μας.

 

Τέσσερις αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στη Θήβα, ένας στη Λαμία και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας  Άμφισσας – Δελφών αντίστοιχα,διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα μας.

 

Τρεις ημεδαποί και ειδικότερα ένας στη Χαλκίδα, ένας στην Ιστιαία Ευβοίας & ένας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Ιστιαίας & Αμφίκλειας – Ελάτειας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Τέλος, ημεδαπός στους Ωρεούς Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας (20) εκατοστών.

 

 

 

Απόψεις

Μετά από έξι χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να εκσυγχρονίσει τον ΟΣΕ και να ενισχύσει το σιδηροδρομικό δίκτυο της...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness