Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θανάσης Καρακάντζας : ''Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα σταθεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ''

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα σταθεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , στηρίζοντας ακόμη και αγωνιστικές κινητοποιήσεις που ενδεχομένως να αποφασίσουν το επόμενο διάστημα τα συνδικάτα . Την θέση αυτή εξέφρασε σήμερα στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας απαντώντας σε ερώτηση-παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου της Λαικής Συσπείρωσης Κώστα Μπασδέκη . ''Περιμένουμε απο τους εργαζόμενους την πρόσκληση για τις μελλοντικές τους ενέργειες και οπως κάναμε μέχρι σήμερα θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον αγώνα τους ''τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης , αποφεύγοντας ωστόσο να μπεί σε συζήτηση για τις εξελίξεις που αφορούν τους διαγωνισμούς για την πώληση της εταιρείας . Την αγωνία των εκατοντάδων  εργαζομένων της εταιρείας ΛΑΡΚΟ η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδο , μετέφερε στο περιφερειακό συμβούλιο ο Κώστας Μπασδέκης , καλώντας την περιφερειακή αρχή να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων και να απαντήσει με συγκεκριμένες ενέργειες ''στα εκβιαστικά διλήμματα της εταιρείας ''οπως χαρακτηριστικά ανέφερε .

''Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση , σημείωσε ο κ. Μπασδέκης , είναι σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων  στηρίζει τον αγώνα τους ενάντια στη μεθόδευση του ξεπουλήματος, της πλήρους ιδιωτικοποίησης και στο ενδεχόμενο ακόμη και κλεισίματος μιας επιχείρησης που θα μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα''.

 

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness