Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θανάσης Ζεκεντές : Δεν εφησυχάζουμε με την έξοδο του Δήμου Λοκρών από το «βαθύ κόκκινο»!

Ο Δήμος Λοκρών σύμφωνα με τις αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας βγαίνει από το βαθύ κόκκινο, ύστερα από ενάμιση μήνα , ωστόσο αυτή η αλλαγή δεν σημαίνει οτι ο κίνδυνος πέρασε ή οτι πρέπει να αγνοούνται οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων . Αντίθετα τώρα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή απ'ολους για να μην επιστρέψει η περιοχή στην κατάσταση που βρισκόταν ολο το προηγούμενο διάστημα  . Το μήνυμα αυτό μεταφέρει στους δημότες του ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές προσθέτοντας οτι ''όλοι μαζί με την τήρηση των μέτρων και την έναρξη των εμβολιασμών στο Δήμο μας θα τα καταφέρναμε''.

Η περίοδος που ο Δήμος Λοκρών βρισκόταν στο βαθύ κόκκινο εξαιτίας της εξαρσης της πανδημίας , ήταν μια πολύ μεγάλη δοκιμασία για όλους στην περιοχή της Λοκρίδας και ιδιαίτερα στην Τοπική Κοινότητα της Μαλεσίνας που εζησε πραγματικά μια τραγωδία . ''Αντιμετωπίσαμε πολύ δύσκολες στιγμές και πρωτόγνωρες καταστάσεις.  Δυστυχώς οι ανθρώπινες απώλειες ήταν πολλές και ολόκληρη η περιοχή μας συγκλονίστηκε'' τονίζει ο κ. Ζεκεντές .

 ''Ευχαριστούμε πολύ τους υγειονομικούς, τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία, την Ελληνική Αστυνομία και φυσικά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την υποστήριξη που μας παρείχαν.

 Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει και πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του. Τα κρούσματα στο Δήμο Λοκρών μειώθηκαν, αλλά δεν έχουν μηδενιστεί. Την εβδομάδα που πέρασε ανακοινώθηκαν και νέα κρούσματα σε διαφορετικές μεταξύ τους κοινότητες.

 Δεν πρέπει να χάσουμε όσα με προσπάθεια χτίσαμε. Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να διατηρήσουμε το υγειονομικό επίπεδο που θέλουμε στον τόπο μας.

 Είναι επιβεβλημένη η εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης, όπως η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υιοθέτηση μέτρων ατομικής υγιεινής''.

 Οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης συνεχίζονται με εμβόλια Astra Zeneca και ως το τέλος του μήνα αναμένεται έναρξη μιας νέας γραμμής εμβολιασμού με εμβόλια Pfizer.

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness