Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

   

Θλίψη στην κοινωνία της Λαμίας - "Έφυγε" ο Νίκος Σπανός

Την απώλεια ενός ανθρώπου που είχε συνδέσει το όνομά του με την πόλη της Λαμίας, θρηνεί από το βράδυ της Πέμπτης (31/12) η φθιωτική πρωτεύουσα! 

Το 2020, φρόντισε ακόμη και στα τελευταία του λεπτά, να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για το χειρότερο έτος που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια, αφού 20 μόλις λεπτά, πριν αφήσει τη θέση του στο 2021, "φρόντισε" να... πάρει μαζί του και τον Νίκο Σπανό!

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Σπανού, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία της Λαμίας αλλά και της Φθιώτιδας και η χαρά της αλλαγής της χρονιάς, επισκιάστηκε από την τραγική είδησης της απώλειας ενός νέου ανθρώπου, 48 μόλις ετών, που μόνο χαρά ήθελε να δίνει στους συνανθρώπους και τους συντοπίτες του. 

Ακόμα και λίγες ώρες πριν τον προδώσει η καρδιά του, αυτό έκανε, αφού φορώντας για μία ακόμη φορά τη στολή του Αγίου Βασίλη, είχε μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά της Λαμίας, χαρίζοντάς τους στιγμές ευτυχίας και πολλά χαμόγελα.

Ο εκλιπών ήταν υπάλληλος του Δήμου Λαμιέων στο Πολιτιστικό Κέντρο και πραγματική "ψυχή" σε όλες τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις αφού εδώ και χρόνια παρουσίαζε το καρναβάλι της Λαμίας όπως και άλλες πολλές, ενώ όλοι θα τον θυμούνται ως τον χαμογελαστό άνθρωπο που ήθελε πάντα να προσφέρει...