Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τριήμερο εορταστικών αιμοδοσιών στη Λαμία

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λαμίας διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και συλλόγους της πόλης μας ένα τριήμερο εορταστικών Αιμοδοσιών ανοιχτών για όλους όσους επιθυμούν να αιμοδοτήσουν, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Σήμερα  Σάββατο 12 Ιουνίου  το Κινητό Συνεργείο Αιμοδοσίας βρέθηκε στην οδό Διάκου 3 (συμβολή με Ροζάκη Αγγελή) από 9:30 έως 13:30, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και το Γραφείο Εθελοντισμού .

''Μια μεγάλη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα για να ζήσουν, να συνεχίσουν τη θεραπεία τους, μια μεγάλη στήριξη στο σύστημα υγείας της πατρίδας μας.Και πάνω από όλα είναι μια πράξη αλληλεγγύης, μια πράξη αγάπης. Ας δώσουμε αίμα για τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται , είναι το μήνυμα του Δημάρχου Θύμιου Καραίσκου , ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της εθελοντικής αιμοδοσίας , δίνοντας και ο ιδιος αίμα . Στην αιμοδοσία συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυροδήμος και ο Αντιδήμαρχος κ. Μπεσλεμές .

Την Κυριακή 13 Ιουνίου Κινητό Συνεργείο Αιμοδοσίας θα βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Άμπλιανης Λαμίας, από 10:00 έως 13:30, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου Κινητό Συνεργείο Αιμοδοσίας θα βρίσκεται στη αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας στην Πλατεία Διάκου, από 9:30 έως 13:30, σε συνεργασία με το σύλλογο εργαζομένων στα ΕΛ-ΤΑ Φθιώτιδας.