Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συγκίνηση στην τελευταία προπόνηση Χουλτ και Κλωναρίδη


Μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (30/6) προπόνηση της ΑΕΚ. Δύο παίκτες που συνέδεσαν το όνομά τους με την επιστροφή του «Δικέφαλου» στον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, ο Νίκλας Χουλτ και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, αποχαιρέτησαν την ομάδα, καθώς δεν ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, τα οποία έληγαν στις 30/6. 

Το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, έκανε το «αντίο» πιο ιδιαίτερο και πιο συγκινητικό, αφού συνήθως τέτοιες ημέρες οι παίκτες βρίσκονται σε διακοπές. 

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ, ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Δημητριάδης, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, ενώ αμφότεροι μίλησαν για μια πολύ δύσκολη ημέρα στην επαγγελματική τους καριέρα, αναφερόμενοι στη στιγμή του αποχαιρετισμού.


Το μήνυμα της ΑΕΚ:

«Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα στα Σπάτα Βίκτωρας Κλωναρίδης και Νίκλας Χουλτ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το συμβόλαιό τους με την ομάδα μας.

Δύο ποδοσφαιριστές, που ταύτισαν το όνομά τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2018, μετά από 24 χρόνια ,αλλά και την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια!

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, στη δεύτερη θητεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα συμμετείχε συνολικά σε 72 αγώνες με 9 γκολ, ενώ ο Νίκλας Χουλτ στα δυόμισι χρόνια της καριέρας του στην ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 67 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ΑΕΚ και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας.»

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness