Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κυβέρνηση φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, προτείνει η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ προτείνει τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές, απ' όλα τα κόμματα που επιθυμούν τη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και ψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο, «ώστε κανείς να μην δραπετεύσει από τίς ευθύνες του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η κ. Γεννηματά διερωτάται για το πώς ενώθηκαν όλοι ώστε η χώρα να μην πέσει στην άβυσσο, ψηφίζοντας από κοινού το μνημόνιο και ένα μήνα μετά λένε Όχι ενώ επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι κοιτάζουν το μικροκομματικό τους συμφέρον.

Προειδοποιεί ότι το grexit δεν έχει εξαλειφθεί- είναι παρκαρισμένο στην αυλή μας λέει- και τονίζει ότι με κονή προσπάθεια όλων θα διορθωθούν ισοπεδωτικές ρυθμίσεις που περιέχονται στο μνημόνιο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι τώρα θα αναγνωριστεί η τεράστια προσπάθεια που κατέλαβε το ΠΑΣΟΚ καθώς έκανε μεταρρυθμίσεις και μπορεί να τις προχωρήσει και τώρα για το εθνικό συμφέρον ενω θεωρεί στρατηγικής σημασίας τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ώστε να διαμορφωθεί ο αναγκαίος τρίτος πόλος διακυβέρνησης. Κάνει έκκληση σ΄όσους ακόμη είναι επιφυλακτικοί να συστρατευτούν γιατί, υποστηρίζει, τώρα ειναι η ώρα των αποφάσεων. 


«Σε διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο το ΠΑΣΟΚ, εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου»

Σχολιάζοντας σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο «για διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο τόσο το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη, όσο και εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου».

Η κ. Γεννηματά τονίζει ότι «τα δημοσιεύματα αυτά με τους τίτλους και με το περιεχόμενό τους είναι απολύτως παραπλανητικά και συκοφαντικά, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα» και δηλώνει πως «έχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να καταθέσουν τη σχετική αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση».  (ΑΠΕ)


 

 

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...
randomness