Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Mόνο στο 15minutes.gr: Ακόμα και εντός του Φεβρουαρίου ο Ανδρέας Λοβέρδος θέτει και δημοσίως θέμα Γεννηματά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 15minutes.gr, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει να θέσει θέμα ηγεσίας αμέσως μόλις το επιτρέψει η πανδημία, ακόμα και εντός του Φεβρουαρίου, εάν όλα πάνε καλά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μάλιστα, προτίθεται να ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή προέδρου του κόμματος, που είναι προγραμματισμένη σύμφωνα με το Καταστατικό για τον Νοέμβριο του 2021. Να ζητήσει, δηλαδή, η εκλογή ηγεσίας να γίνει τέλη της άνοιξης, αρχές του καλοκαιριού, ώστε να προλάβει –όπως ο ίδιος πιστεύει- να ανασυγκροτηθεί το ΚΙΝΑΛ υπό τη νέα του ηγεσία, ιδιαίτερα καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προκηρύξει πρόωρες κάλπες το φθινόπωρο.

Ήδη, πάντως, ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεδιπλώνει τα πρώτα δείγματα της ιδεολογικοπολιτικής του πλατφόρμας, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση πως αντιτίθεται στην πρόταση της προοδευτικής διακυβέρνησης, του ενδεχομένου δηλαδή να αποτελέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ την εναλλακτική πρόταση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς με το εκλογικό στοίχημα της απλής αναλογικής που θα διεξαχθούν οι προσεχείς εκλογές, η αυτοδυναμία είναι αδύνατη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στον προοδευτικό χώρο», συνηθίζει να τονίζει, τασσόμενος ευθέως απέναντι στην πρόταση Παπανδρέου, αλλά και στην ίδια τη Φώφη Γεννηματά, που έκανε σχετική αναφορά κατά την ομιλία της στη Βουλή, στη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

randomness