Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ν. Παρασκευόπουλος: Σκοπίμως παραπλανητικό σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα»

Παραπλανητικό χαρακτηρίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», σύμφωνα με το οποίο ζητούσε κυρώσεις βάσει του Ποινικού Κώδικα για διατάραξη της κανονικότητας της προανακριτικής επιτροπής που είχε συγκροτηθεί για τον Γιάννο Παπαντωνίου.

«Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Τα Νέα" δημοσιεύεται άρθρο της κας Καρολίνας Παπακώστα με τον κραυγαλέο τίτλο "Ο Παρασκευόπουλος εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ".

Στην πραγματικότητα το άρθρο μπερδεύει, προφανώς σκόπιμα, δύο τελείως διαφορετικά θέματα:

Από τη μια την ποινικοποίηση της παρεμπόδισης ή διατάραξης μιας συνεδρίασης της Βουλής και από την άλλη την παραβίαση της οφειλόμενης μυστικότητας ενός προανακριτικού έργου της Βουλής. 

Η επιστολή μου αφορούσε αυτό το δεύτερο, τελείως διαφορετικό ζήτημα. Φυσικά, η διαφορά των δύο θεμάτων είναι οφθαλμοφανής. Το ίδιο και η παραπλάνηση που επιχειρείται με τη σύγχυσή τους», δηλώνει ο κ. Παρασκευόπουλος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

 

   

Απόψεις

Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνικήτο σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.Οδυσσέας ΕλύτηςΗ γλώσσα μας είναι γεγονός πως σηκώνει ένα πολύ μεγάλο βάρος, σηκώνει την ίδια την...
randomness