Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δήμος Λαμιέων: Δωρεά κλίνης ΜΕΘ και εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Βάζοντας πλάτη για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λαμίας και την καταπολέμηση της πανδημίας και ενόψει της αύξησης κρουσμάτων και επιβάρυνσης της επιδημιολογικής εικόνας στην περιοχή, ο Δήμος Λαμιέων έκρινε αναγκαία τη συνδρομή του, προκειμένου να ενισχυθεί το νοσοκομείο με μια ακόμα κλίνη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), πλήρως εξοπλισμένη, για να αντιμετωπιστεί η κρισιμότητα της κατάστασης λόγω covi-19 και της έξαρσης των κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή.  Η δωρεά του Δήμου Λαμιέων παραδόθηκε σήμερα απο τον Δήμαρχο Ευθύμιο Καραίσκο και τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Στασινό και Αθανάσιο Ντούζγο , υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας  .

Σύμφωνα με το Δήμαρχο αυτή η δωρεά ηταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει ο Δήμος στον αγώνα των υγειονομικών και της Διοίκησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας . 

''Οταν βλέπουμε τη μάχη που δίνεται καθημερινά απο τους γιατρούς , το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης , η προσφορά αυτή απο το Δήμο Λαμιέων απο την κοινωνία της Λαμίας , φαντάζει κάτι το αυτονόητο '' τόνισε ο κ. Καραίσκος . 

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς  ευχαρίστησε το Δήμαρχο και ολες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου γιατί στηρίζουν με τις ενεργειές τους την προσπάθεια και τον αγώνα που κάνει το Νοσοκομείο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.   

 

Φωτογραφίες

    

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness