Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΙΧ συγκρούστηκε με Λεωφορείο στην είσοδο του Αγιου Κωνσταντίνου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στην είσοδο του Αγίου Κωνσταντίνου . ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ .

Από τη σύγκρουση, το ΙΧ έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και υπέστη σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς οι επιβαίνοντες του οχήματος δεν τραυματίστηκαν.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα των Καμένων Βούρλων. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης στην παλιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών στο ύψος της πρώτης εισόδου του Αγίου Κωνσταντίνου.

Αυτοκίνητο με οδηγό 80χρονο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από Καμένα Βούρλα και κινούταν στην οδό με οδηγό μία 38χρονη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι οδηγοί και των δύο οχημάτων καθώς και η 74χρονη συνεπιβάτης του πρώτου οχήματος. Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίου Κωνσταντίνου που έφτασε άμεσα στο σημείο με τρία οχήματα και πέντε πυροσβέστες, για να απεγκλωβίσουν και να παραδώσουν σε δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους τραυματίες.

    

randomness