Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με τις Διευθύνσεις της Εκπαίδευσης συναντήθηκε ο Θύμιος Καραΐσκος

Με τις Διευθύνσεις της Εκπαίδευσης (Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς, Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια) συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Στην διάρκεια των συναντήσεων του με τους επιτελείς των Διευθύνσεων, κ.κ. Μπενιάτα, Πιλιτζίδη, Δημητρακάκη, και συζητηθήκαν και αναδείχτηκαν μια σειρά από θέματα που χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καραΐσκος ανέφερε τα εξής :

”Η εκπαίδευση αποτελεί ιερό δικαίωμα κάθε παιδιού και κάθε νέου ανθρώπου. Δεν μπορεί να τίθεται ούτε υπό αμφισβήτηση ούτε να παρέχεται με διαφορετικές ταχύτητες και διαφορετικά μέσα.
Όλοι μα όλοι πρέπει να έχουν μια ισότιμη πρόσβαση σε αυτή και εκεί ακριβώς έρχεται ο ρόλος του Δήμου.

Συναντηθήκαμε με τους επιτελείς της εκπαίδευσης (Α’ βάθμια, Β’ βάθμια και Περιφερειακή Δ/νση) για να δούμε ακριβώς που και πως μπορούμε να παρέμβουμε για να διαμορφωθούν νέες καλύτερες συνθήκες πρόσβασης στην εκπαίδευση όλων των παιδιών χωρίς διαχωρισμούς.

Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προσφέρουμε ταχύτητα, να προσφέρουμε υποδομές να προσφέρουμε λειτουργικά υλικά, και κυρίως να προσφέρουμε τον καλό μας εαυτό για να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκαν σειρά από θέματα τα οποία χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις όπως επίσης και για τις λειτουργικές ανάγκες οι οποίες επιδρούν στην καθημερινότητα του μαθητή και του εκπαιδευτικού”.

 

 

Φωτογραφίες

   

randomness